Wprowadzanie ankiet, kodowanie ankiet dla analizy statystyczne
Niestety wprowadzanie ankiet do baz danych to czynność nudna, czasochłonna i skrajnie monotonna. Nie trudno więc o dekoncentracje skutkującą popełnianiem błędów. W bazach danych spotyka się więc dwa rodzaje błędów. Pierwszy to błędy przy wpisywaniu danych przez co dane podane analizom statystycznym nie będą rzeczywistymi wynikami. Drugi rodzaj błędów to niepoprawne wyobrażenie o formie takie ja bazy danych. Najczęstsze błędy to podliczanie odpowiedzi każdego pytania osobno czy kodowanie dychotomiczne tam gdzie jest ono kompletnie zbędne. Pułapek dla niewprawnego wpisywacza ankiet jest jeszcze wiele, ale można się przed nimi uchronić. Wystarczy zlecić tą okropnie nudną prace komuś kto ma w niej doświadczenie i cechuje się cierpliwości i rzetelnością.
Jeśli masz do wpisania ankiety to bardzo dobrze trafiłeś! Dzięki predyspozycjom psychofizycznym i wieloletniemu doświadczeniu w pracy nad bazami danych tworze bazy danych szybko i co najważniejsze poprawnie co gwarantowane jest dzięki stałej współpracy ze statystykami i analitykami zespołu badawczego w którym pracuje. Oznacza to że każda baza danych jest sprawdzana przez profesjonalnego statystyka celem upewnienia się że na pewno można ją w pełni wykorzystać do weryfikacji hipotez statystycznych. Tworzone w ten sposób bazy danych można później wykorzystać w dowolnym pakiecie statystycznym (SAS, SPSS, STATISTICA i inne) i przeprowadzić dowolne analizy statystyczne (zależności, korelacje, istotności różnic i wiele innych). W razie jakikolwiek wątpliwości co do możliwości przeprowadzenia i doboru analiz statystycznych można skorzystać z konsultacji i pomocy naszego statystyka.
Gwarantujemy pełną poufność otrzymanych materiałów i stworzonej na ich podstawie bazy danych.
Serdecznie zapraszamy do współpracy.
Miejsce: | osiedle Kleparz, dzielnica Stare Miasto, Kraków, małopolskie, |
---|---|
Więcej na stronie www: |
Kontakt z ogłoszeniodawcą
Nr ogłoszenia: 353367
Dodano dnia:
Aktualizacja: 25.10.2024r
Ilość wyświetleń: